Islandspojkarna - 31 januari

Det har kommit en ny häst till "islandsflocken" vid mitt stall. En valack vid namn Stari ska hålla de yngre Gramur och Tenor sällskap en tid. Så nu finns en islandsflock bestående av en 05:a och resten 07:or, samt min connemaraflock med samma åldersfördelning, i Björksätter.

Bild 3 svarta islandshästar i snön

Kommentarer
Postat av: Jan Wiklund

Om du är intresserad av islandshästar och av egyptiska uppror kanske du också är intresserad av den isländska revolutionen för några år sen? Då dom kastade ut den regering som gett spekulanterna fria händer att köra Island i botten, och satte in en annan som ensam i världen låter spekulanterna betala finanskrisen, inte skattebetalarna. Island gjorde rätt, säger Joseph Stiglitz, en av världens främsta ekonomer. Och det var folkets uppror som garanterade det.

"http://seanreadsthenews.typepad.com/seanreadsthenews/2011/02/bloomberg-markets-magazine-ireland-v-iceland-bankrupt-sovereign-smackdown.html"



2011-02-24 @ 11:30:22
URL: http://www.folkrorelser.org
Postat av: Sigrid

Hej Jan!

Vad roligt att du har hittat min lilla blogg! Visst kan den isländska revolutionen vara intressant - tyvärr gillar inte min webbläsare (IE) den adressen idag, utan kraschar då jag försöker öppna sidan. Men jag ska försöka igen. Annars är mitt intresse snarare irländska ponnyer än islandshästar - de senate finns mest med pga att flertalet grannar måste vara så trendiga så de ska ha dessa modedjur;) Fast irländarna har väl också haft sina uppror? Och deras musik är inte fy skam den heller tycker jag.

Jag ska ta mig tid och utforska din webbsajt ordentligt:)

2011-02-24 @ 18:07:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback