Dagens outfit - 10 januari

För att en blogg ska locka läsare ska den uppenbarligen handla om kläder, mode och smink. Skriver man om sånt kan man till och med göra sig ekonomisk förtjänst på bloggen. Själv har jag ju hunnit bli en gammal kärring vid det här laget, men inget har synts mig mindre intressant än sånt som kläder och smink, inte ens när jag var betydligt yngre och det yttre rimligtvis borde hört till livets stora väsentligheter. Jah har ju alltid, och alltså även då jag växte upp, varit den där fula tönten som ingen annan ville befatta sig med, och det var inget jag trodde att "de rätta kläderna" eller make up skulle ändra på, och jag hade aldrig heller något intresse av att försöka göra något åt saken med dessa medel. Istället tror jag att jag har sparat en hel del av både tid och pengar på att inte lägga någon vikt vid dessa livets oväsentligheter och det trots att jag därigenom inte kunnat göra mig någon hacka på mitt bloggande.

 

Här kommer ändå ett försök att vara lite "trendig" genom att skapa ett mode-inlägg. Tog en promenad i snöovädret och höll huvudet varmt genom att vika ner öronlapparna på den här gamla mössan som funnits i gömmorna i huset sen före min tid här. Normalt sitter öronlapparna uppvikta över hjässan och är fästa vid varandra med ett kardborrband. Men såna dagar som idag viker jag ner öronlapparna och fäster kardborren under hakan istället. Sen går jag ut på bygden och visar upp mig i all min töntighet för den som vill se, samtidigt som mycket av snålblåst och yrsnö stängs ute.

 

Dagens outfit med andra ord. Så nu väntar jag bara på att modehusen ska upptäcka mig och erbjuda sig att sponsra min blogg! Är jag månde den nya Blondin-Bella?

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback