Gå och häng dig! - 5 juni

Det verkar som om sommaren nu är här på allvar efter en stundtals kylig maj. Det är sånt väder så det närmast är syndigt att vara inomhus. Då åker sommarens favoritleksaker fram. Den urblekta hängmattan som man ligger sååå bra i. Och hängfåtöljen som man kan både sitta och halvligga i, lika skön den. Hängmattan har sin plats mellan två fruktträd och fåtöljen på verandan. Båda prylarna är tillverkade i mellanamerika, hängmattan inhandlades på Världsbutiken Globalen i Uppsala i början av 90-talet och stolen på Världsbutiken Rätt och Vist i Norrköping 10 - 15 år senare. Jag är så glad åt de här sakerna! Och dessutom känns det ju bra att jag hittat båda i butiker som ska idka rättvis handel. 

Bild Roland i hängmattan med Paddekatten nedanför

Hängmattan på plats i trädgården



"Gungstolen" på plats på den kroniskt ostädade verandan.

Syrenerna blommar och doften ligger över alla trädgårdar i omgivningarna. Det gäller att ta vara på och hinna uppskatta den här korta perioden vi är inne i nu. Rätt som det är så har mycket blommat över och man undrar vart tiden tog vägen.
Undrar om det kommer att gå att förmedla luktintryck över internet i framtiden? Tills dess får man väl nöja sig med bilder.  

Bild syren med vita blommor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback